Forever and Always - Del 18

När han sa det sista blev jag nog lite generad, men tror inte han såg det genom web kameran. Vi snackade i någon timma till sen var han tvungen att sticka på intervjun och jag skulle sova.

________________________________________________________________________________________________________


Ur Ida's dagbok

Tisdag den 22 Februari

Mamma körde mig till skolan idag, hade ett litet ''bråk'' med lillsyrran vid frukosten. hon vill ju också till USA och träffa Justin Bieber.. men hon är ju för liten! ''båket'' slutade med att Elin kollade surt på både mig och mamma. skolan var som vanligt. efter skolan tränade jag fotboll med Maja. Efter det stack jag hem, satt vid dator och snackade med Justin på ichat. tänk vilken tur jag har, helt sjukt! mamma föreslog också att vi skulle ha ett ''möte'' med Amandas och Fridas päron om USA resan. så har fixat det med dom nu, Vi bestämde att vi skulle ha det på Torsdag. men nu ska jag nana. GOD NATT!



Onsdagen den 23 Februari

Skolan och morgonen var som vanligt, fast vi åkte skridskor på gympan. det var soft. efter skolan stack jag hem till Mia. Hannes var så söt! när jag kom in så kom han springande och gav mig en lång kram. Jag och Hannes lekte och jag åt där sen kollade vi på TV en stund, Hannes satt i mitt knä hela tiden. Sen körde Jens (Mia's kille) hem mig. sen snackade jag med Justin idag med. Pontus smsade mig också, men jag svarade inte.. Nu ska jag göra lite situps och sånt sen sova. natti.



Torsdagen den 24 Februari

Skola sen IP, tränade med Maja. Mamma kom och hämtade mig sen eftersom att vi skulle ha möte. jag kom hem duschade jag sen kom Amandas föräldrar och Fridas mamma. Dom var lite tveksamma med det hela men sen sa dom att det var okej. Bara att vi skulle vara försiktiga och sånt. Vi bestämde att vi skulle sova hos Amanda på Söndag så kör Amandas pappa oss till flygplatsen på Måndag när vi ska åka. Bara 4 dagar kvar nu!!! GAAAH! kollade in en sån där Justin Bieber fan blogg, det fanns bilder på Selena och han. Dom var söta tillsammans. Fast det stod att det inte var säkert att dom var tillsamans. Men ska kolla på ''John Tucker must die'' nu sen sova.



Fredagen den 25 Februari

Skola.. Som vanligt. Men nu är det äntligen sportlov! Efter skolan gick jag och Amanda till Frida. Fast först gick jag själv och köpte ett silver armband för killar. hoppas han gillar det... Amanda och Frida frågade vart jag hade vart men jag sa att jag hade vart i min morbrors affär. Vi dansade på våran dans i parkeringshuset utanför Frida eftersom att det är så mycket snö ute och Frida har det så litet. Justin ringde när vi var där ute och dansade, han frågade vad jag gjorde och så sen så sa han att någon Kenny skulle hämta oss på flygplatsen i USA. visste inte vem han var så det var lite pinsamt att fråga men Justin skrattade bara och sa att det var hans livvakt. så jag ska söka på honom på google så att jag ser hur han ser ut och sånt. haha. Sen smsade Pontus mig. Frida och Amanda tyckte att jag skulle träffa honom. Dom hade ju rätt, någon gång skulle jag ju vart tvungen att träffa honom. Jag träffade han på bron och allt hade bara vart ett missförstånd. han hade vart med Lisa, hans kompis. känner mig så dum att jag var arg för det. Men jag kände mig ändå lättad på något vis när han sa att det bara var Lisa. vi skrattade bara åt det. Sen följde han mig en bit. När jag var i mitten av skogen sa jag till han att han kunde vända. Det gjorde han. när jag gick där fick jag en konstig tanke ''synd att inte Justin var här'' haha, vafan?!?! När jag kom hem var det wook, GOTT! Nu ska jag spela lite gitarr. HEJ SVEJJS!



Lördagen den 26 Februari

Idag har jag bara tatt det lungt. Justin ringde mig idag också och bara frågade vad jag gjorde och så, gullig kille. Spelade också lite gitarr i eftermiddags. Sen har jag bara vart hemma med Mamma eftersom att jag ska sova med Frida och Amanda imorgon och sen åker jag ju till USA. 2 dagar nu. JIPPI! Mamma frågade vad jag ville ha i födelsedags present så sa jag tatuering men eftersom att hon har så dålig ekonomi så sa hon att jag inte ska förvänta mig så mycket.. önskar att mamma inte hade krockat! allt hade vart så mycket lättare då. Hon skulle kunna jobba, hon skulle kunna åka båt och flygplan. Hon skulle inte behöva ha ont i huvudet hela dagarna... Jaja vi får se vad jag får, nu ska jag i alla fall packa lite. god natt.



Söndagen den 27 Februari

Imorgon åker vi! packade klart det sista idag. Sen har jag vart med Frida och Amanda. Vi har bara fulat oss massa och haft kul. Frida har börjat snacka med Filip, Pontus kompis. hmm undra ifall det kommer bli nått mellan dom... Kollade upp Kenny Hamilton som Justin sa på google med. Så att vi vet vem han är imorgon på flygplatsen. Men nu ska jag fortsätta ha kul med Amanda och Frida. HEJ DÅ!

_______________________________________________________________________________________________________

Nästa Del är dom i USA ;)


Forever and Always - Del 17

JAAAA! Skrek Amanda.

- Fan vad kul det ska bli. Sa Frida.

- Vänta... sa jag. Vem har sagt att ni ska med? Sa jag och bara skrattade.

 

Dom började med skratta och sen ställde vi oss upp och gjorde en gruppkram.när vi stod där och kramades så fick jag ett sms ifrån...

Pontus, ''varför snackar du inte med mig?''...

 

- vem var det? Frågade Amanda.

- Pontus... sa jag och kollade ner.

- Varför svarar du inte då? Frågade Frida.

- För att han är dum i huvudet! Sa jag och blev lite små arg.

- Men va? Vad har jag missat? Sa Frida.

- Just det du vet inte, jag ska berätta. Sa jag.

 

Vi satte oss ner igen och jag berättade för Frida om den andra tjejen och om skolan idag. Sen fick jag ännu ett sms, fast denna gången var det ifrån Justin ''Ida, can you talk on ichat in a hour?:)'' jag log för mig själv och tänkte vilket lyckligt fan jag egentligen var.

 

- vem var det nu då? Frågade Frida.

- Justin... sa jag och rodnade, vet inte riktigt varför..

- ohhh. Sa dom båda och blinkade.

- Haha, det är inget mellan oss bara kul att jag har blivit vän med killen som jag är ett fan av? Sa jag.

- Ja klart! Sa Amanda

 

jag svarade på smset, ''sure, talk in one hour then;)'', jag sa till Amanda och Frida att jag skulle hem och snacka med Justin. Jag gick till dörren och tog på mig min skor och jackan sen började jag gå hemåt. När jag kom hem tog jag bara en macka och ett glas mjölk och gick upp på mitt rum och loggade in på ichat. Justin hade lagt till mig så jag accepterade sen väntade jag bara på att han skulle logga in.När det hade gått nästan 20 minuter och klockan var åtta så ringde Justin.

 

- Hi! sa jag.

- Hey. Sa Justin.

- So what's up?

- Nothing, just chillin' gonna be on a interveiw soon. And you?

- Okey, just came home.

- Okey, from?

- Frida.

- Who's Frida?

- My best friend.

- Okey, but about the party...

- yes?

-Is it okey if you guys comes one day before and leaves like 2 days after the party? So like from the 28th of februari to the 3th of marsh?

- Well I guess. But how do I do with the tickets on the airport?

- Just say these numbers ****** to someone that work there and they will help you, okey?

- Okey. Thanks for asking me too come to your party and everthing btw, I really appreciate it!

- Haha cutie, ofc you are coming to my party!

 

När han sa det sista blev jag nog lite generad, men tror inte han såg det genom web kameran. Jag skrev ner siffrorna som han hade sagt till mig och sen snackade vi i någon timma till sen var han tvungen att sticka på intervjun och jag skulle sova.

_______________________________________________________________________________________________________

Förlåt för att jag inte la in ett igår men hade träning sen fick jag ett migrän anfall och sen var jag på släktträff !

kommer ett till senare :)


Forever and Always - Del 16

Alla hade ätit klart och vi började gå mot utgången. Jag fick ett sms och kände mig tvungen att kolla. Det var från Justin, jag log för mig själv och läste smset

_____________________________________________________________________________________________________

''Hey Ida, I'm just sitting here and thinking that we can talk on ichat instead of meeting each other, cause that's like impossible right now...'' jag log ännu mer och Amanda sa till mig att komma, jag började gå och skrev tillbaka ''Hi Justin, haha yes it's, add me *******. but in school now but we can talk 2night?'' efter en stund svarade han ''sure, before my concert, I send a mess 2 you later'' jag ställde tallriken och dom andra grejerna i diskställen och sen började vi gå mot hemvisten.

 

 

Pontus's perspektiv

jag gick i matsalen och visste att jag skulle se Ida där, jag var tvungen att säga nått till henne. Jag vi inte varför hon blev så konstig helt plötsligt. Hon kunde väl inte veta att jag gick på stan med Lisa, vi höll bara varandra i handen och fulade oss. Vi är ju väldigt bra vänner. Men hon kunde ju inte fått reda på det, hon hade ju vart i London. Jag började ta mat och funderade på vad jag skulle säga. Sen gick jag mot borden, där satt hon. Hon kollade på mig och jag öppnade munnen och skulle precis börja prata med henne men då kommer hon där Patricia och snackar med dom. Skit, jag började gå mot bordet där min klasskamrater satt, jag får träffa henne någon dag och snacka med henne. Jag åt sen kollade jag upp, Ida började gå mot utgången sen stannade hon och kollade på mobilen, hon började le stort. Hon kanske träffade en kille i London!!! Det är kanske därför hon dissade mig. Jag måste i alla fall snacka med henne....

 

Ida's perspektiv

skolan gick snabbt och när vi hade slutat gick jag och Amanda till stan, eftersom att Frida bor i stan så smsade jag bara henne och hon kom snabbt. Vi gick runt i stan, Frida hittade en tröja på JC. Sen bestämde vi oss för att gå hem till Frida, vi gick i hennes trappuppgång.

 

- Ja!!! nu kan du säga överraskningen! Sa Amanda.

- Haha, ja det kan jag ju. Sa jag och småskrattade.

- Jag hade nästan glömt den.. hehe. Sa Amanda

- jag med typ. Sa Frida.

 

Vi gick in i hennes lägenhet och hon var ensam hemma eftersom att hennes mamma jobbade. Vi satte oss i soffan.

 

- så berätta nu! Sa Frida.

- Okej men då måste jag börja berätta från början. Sa jag.

- Men okej, bara börja!!!! sa Amanda.

 

Jag berättade om att jag hade träffat Justin i gränden, när han frågade mig ifall jag ville komma på hans fest på harrods, när vi kollade på film och varje sms ifrån han och självklart samtalet på flygplatsen ifrån han. Dom satt bara med öppna munnar.

 

- WOW! Sa frida.

 

Amanda bara satt och kollade med stora ögon, sen ändrades hennes min till en frågande min.

 

- men... men vad är överraskningen? Sa hon.

- HAHA, just det ja. Jo asså han sa att jag kunde ta med mig 1 kompis så ni får göra sten sax påse om vem som ska med... sa jag med en ledsen min.

- nej du skojjar! Sa Frida.

- Nej, vi kör till tre. Sa jag.

 

Båda vände sig mot varandra och tog fram händerna.

 

- HAHA, jag skojjade bara. Han sa att jag kunde ta med 2! skrek jag nästa och log stort.

- JAAAA! Skrek Amanda.

- Fan vad kul det ska bli. Sa Frida.

- Vänta... sa jag. Vem har sagt att ni ska med? Sa jag och bara skrattade.

 

Dom började med skratta och sen ställde vi oss upp och gjorde en gruppkram. När vi stod där och kramades så fick jag ett sms ifrån...

_____________________________________________________________________________________________________
vem är det som smsar Ida tror ni?

Forever and Always - Del 15

När vi var framme i Sverige och hade fått väskorna och kommit ut i bilen där Mia's kille Jens var så var klockan 8, jag var rätt så trött så jag sov hela vägen hem. När jag kom hem så sa jag bara hej snabbt sen gick jag och la mig eftersom att jag skulle till skolan imorgon...

____________________________________________________________________________________________________

Nästa morgon vaknade jag av att alarmet på mobilen ringde, än en gång var det down to earth som spelades, underbart. Jag gick upp och bytte om, sen gick jag ner och åt en macka och drack ett glas juice. Gud var trött jag var. Jag gick upp och tog min ringlåda och tog ut ''Måna'' och sen satte jag på mig den på mitt finger. Sen gick jag till skolan. När jag dit kom Amanda springande mot mig och kramade mig!

- heeeeej Amanada!!! skrek jag nästan.

- Hej älskade Ida! Skrek hon!

 

Sen släppte vi varandra och gick mot mitt skåp, jag la in mina grejer och tog min datorväska på axlen.

 

- vad är överraskningen??? sa Amanda med stora ögon så att dom nästa ploppade ut.

- Haha det får du veta sen efter skolan, Frida måste vara med också. Sa jag och blinkade mot henne.

. Men... okej. Sa hon lite besviket.

 

Vi gick in i klassrummet och dagen var precis som vanligt, vi hade klasstid sen matte sen skulle vi ha lunch.

 

- fan Amanda, vi har lunch samtidigt som Pontus idag... sa jag.

- Ja men skit i han, bara ignorera han! Okej? Sa hon.

- Okej! Sa jag.

 

Jag kollade på henne, hon log ett uppmuntrande leende och vi började gå mot matsalen. När vi kom in tog vi lite mat, det var köttbullar och makaroner, helt okej mat alltså. Sen satte vi oss vid ett bord, Amanda hämtade kniv och gaffel och jag två glas med mjölk, en grej som vi alltid gör för att det ska gå snabbare. Vi satt där sen såg jag att någon tittade på mig i ögonvrån. Jag tittade dit och såg att Pontus kollade på mig, han var några meter ifrån och han skulle precis öppna munnen.

 

- hej! Jag kan sitta här va? Sa Patricia.

 

Jag kollade snabbt på henne och hon kollade frågande på oss.

 

- klart du kan! Sa jag och log mot henne.

 

Hon är en tjej i klassen som jag och Amanda är med då och då. Jag vände mig och om såg att Pontus var med ryggen mot mig, han gick och satte sig med sina vänner. Yes, nu slapp jag han tänkte jag. Vi åt lite av vår mat, jag började tänka på Justin, undra vad han gör nu? Alla hade ätit klart och vi började gå mot utgången. Jag fick ett sms och kände mig tvungen att kolla. Det var från Justin, jag log automatiskt för mig själv och läste smset.

____________________________________________________________________________________________________
vad tror ni Justin har skrivit till henne?

Forever and Always - Del 14

Sen var klockan halv 4 så vi åkte till flygplatsen. När vi kom dit var det jätte mycket folk där. Vi checkade in väskorna och sen gick vi och kollade i lite butiker som var på flygplatsen. Jag köpte lite godis som jag kunde ha på flyget.

______________________________________________________________________________________________________


 

Sen gick vi till vår gate och satte oss där, eftersom att det var ganska lång tid kvar till flyget skulle lyfta. Vi satt och bara snackade om allt. Sen började bli lite hungrig.

 

- jag ska köpa en macka, ska du också ha en? Frågade jag min moster.

- Mm visst, ta någon som ser god ut. Svarade hon.

- Nej jag tar någon som ser äcklig ut. Sa jag och blinkade mot henne.

 

Jag såg en affär, det var som en mini mat affär. Jag gick runt lite i den och till slut hittade jag färdiga mackor, jag tog en med ost och skinka, en med köttbullar och rödbetssallad sen tog jag någon dricka med smak av jordgubbe sen gick jag och betalde. När jag kom tillbaka frågade jag vilken macka hon ville, hon tog den med köttbullar och rödbetssallad sen gav jag henne drickan. Vi satt där och åt sen ringde min mobil. Jag kände igen numret, Justin. Jag log lite och sen svarade jag.

 

- hello, it's Ida. Sa jag

- hi Ida, it's Justin. Sa han.

- I know. Sa jag och skrattade lite.

- What's up?

- Not much, on the airport. And you?

- Okey, are you leavin' today?

- Yes... Sa jag och tog en tugga av mackan.

- Okey, are you eating? Sa han och skrattade lite smått.

- Haha yes, I'm a fat ass! Sa jag och skrattade lite.

 

Jag kollade runt och såg att några kollade lite konstigt på mig. Haha inte så konstigt egentligen...

 

- haha, cute to. Sa han.

- Well... sa jag och hostade lite för det blev lite pinsamt. What are you doing?

- I'm on my way to the concert so just wanted to call you and say hi, but need to go now. Bye!

- Okey, good luck with the concert, bye.

- Bye Ida.

 

Sen la jag på och log lite. vad gulligt att han ringde bara sådär. Visst vet jag att han är snäll mot sina fans, men såhär snäll, det visste jag inte. Efter att jag hade ätit min macka var vi tvungna att gå in i flygplanet. Klockan var halv 6 när planet lyfte. Vägen hem gick snabbt, vi kollade på film och spelade lite kort och så snackade vi också. När vi var framme i Sverige och hade fått väskorna och kommit ut i bilen där Mia's kille Jens var så var klockan 9 i svensk tid och jag var rätt så trött så jag sov hela vägen hem. När jag kom hem så sa jag bara hej snabbt sen gick jag och la mig eftersom att jag skulle till skolan imorgon...

______________________________________________________________________________________________________

Ni får en till del sen ikväll :)


Forever and Always - Del 13

Han hade skrivit ''Just watch ''The hangover'' and talk with a new friend! #GoodDay'' haha, tänk att jag hade kollat på film med Justin Bieber.

_____________________________________________________________________________________________________

Jag skrev själv ''best day of my life! Can't belive that this is happening! #UnforgattibleDay'' sen stängde jag ner datorn. Bytte om till pyjamas gick och borstade tänderna sen la jag mig i sängen.

 

- hur känns det? Sa min moster.

- Som en dröm! Sa jag.

- Förstår det. Tänk att du verkligen träffade Justin Bieber och han ville kolla på film med dig. Sa hon och kollade på mig och blinkade.

- Ähh, det har han säkert gjort med många tjejer! Men jag kan ju vara kompis med han? Sa jag och tänkte lite sen la jag till eller?

- Jag antar det..

- god natt.

- God natt min lilla fisa.

 

Jag vände mig om och blundade och tänkte på både Pontus och Justin. Jag hade så många frågor som jag inte kunde få svar på... sen somnade jag.

 

Nästa dag vaknade jag av att min moster skakade lite lätt på mig. Var jag verkligen med Justin igår? Gud det var jag nog. Jag har inte tänkt på vilka jag ska fråga ifall dom vill hänga med på festen, han sa ju två så då är det ju nästan klart, Amanda och Frida! Jag kände för att smsa dom ''har en överraskning till dig tills jag kommer hem! Hoppas du kommer gilla det;) haha puss. Hörs imon<3'' efter ett tag svarade Frida ''åh, vad spännande;) mm vi kan ju ses en stund efter skolan. Puss<3'' jag svarade inte utan gick in på toan och tog en snabb dusch, när jag kom ut ur duschen såg jag att Amanada hade svarat ''ÅH, längtar:) ses imon i skolan, om du kommer då! kysssss<3'' haha jag har bara för söta kompisar.

 

- ska vi äta frukost nu eller? Frågade min moster.

- Mm visst. Sa jag.

 

Vi gick ner och åt frukost i lugn och ro.

 

- vad ska vi göra idag förresten? Sa jag

- ehm, jag vet inte. Vi ska ha checkat ut kl 12 i alla fall och vi åker till flygplatsen 4.

- okej, men kan vi inte bara chilla idag då? Typ gå i någon park? Så kan vi fixa på rummet och så innan 12?

- det låter bra!

 

Vi fortsatte att äta sen åkte vi upp igen och jag började packa, det var mycket svårare att packa denna gången. Eftersom att jag hade köpt lite saker. Efter två timmar hade vi packat, städat och gjort allt som man skulle med rummet. Jag kolla snabbt på mobilen, den var 11. vi tog våra väskor och gick ner och checkade ut. Vi bestämde oss för att äta först så vi frågade taxi chauffören om han visste någon bra resturang och det visste han så han körde oss det. Det var riktigt fint där. Vi satte oss vid ett bord och kollade ut genom fönstret, när man kollade ut såg man massa människor som gick runt i all stress, själva satt vi bara där och slappnade av, det var så gött! Vi beställde och jag tog stek, potatisklyftor och bearnaisesås. Servitrisen gick och sen kom hon med våra dricker. Efter ett tag kom hon också med maten.

 

- here you go. Sa hon.

- Thanks. Sa både jag och min moster

- Your welcome!

 

Vi började äta och herregud det var det godaste jag hade ätit i hela mitt liv tror jag. Det var så himla gott! Vi satt på resturangen och åt i säkert en timma och snackade sen var vi klara. Vi gick ut och tog en taxi till ST. James's park. När vi kom dit var det hur fint som helst! Vi gick runt i parken och bara snackade, sen blev det så jobbigt med väskorna så vi satte oss på en parkbänk och snackade lite.

 

- saknar du inte Hannes och Emmie? Sa jag.

- Klart jag gör! Sa Mia.

- Menar det, jag gör det med.

- Haha, aa.

- Tänk vad gött, jag kommer hem går en vecka i skolan sen så har jag sportlov i en vecka.

- Åhh, ni ungar har det gött...

- antar det? Fast det är jobbigt att vara ''unge'' ibland med!

- Jo det är klart! Det blir Frida och Amanda som ska med på Justin's födelsedags fest va?

- Haha, ja klart! Gud vad kul det ska bli.

- Förstår det.

 

Sen var klockan halv 4 så vi åkte till flygplatsen. När vi kom dit var det jätte mycket folk där. Vi checkade in väskorna och sen gick vi och kollade i lite butiker som var på flygplatsen. Jag köpte lite godis som jag kunde ha på flyget.

_____________________________________________________________________________________________________
kommer det hända nått hemma i Sverige tror ni?

Forever and Always - Del 12

- okey,

but have you talked to your mum?

- Yes, it was okey.

- good, but now I have another question

- what?

_______________________________________________________________________________________________________

 


 

- do you want to come to my hotel and watch a movie or something?

- Uhm, let me ask.

 

Jag tog telefonen från örat och frågade om det var okej det tyckte Mia för hon hade hört att dom hade massage på hotellet och hon ville pröva det. Jag tog tillbaka telefonen mot örat.

 

- yes, it was okey. Sa jag.

- Okey, come to the hotel Luxury, to the top floor . Sa Justin.

- Okey, see you there! Bye

- bye!

 

Jag la på och orkade verkligen inte fixa mig, jag sa hejdå till min moster som höll på att fixa sig till massagen och jag snörade på mig mina vita converse och drog på mig min skinnjacka sen gick jag ner till receptionen och sa att jag ville ha en taxi. Dom ringde efter en taxi och efter fem minuter kom taxin. Jag gick ut och sa att jag vill åka till Luxury. När jag var framme betalade jag, sen gick jag ut och såg hur fint det var. Shit! Var det ända jag tänkte och så kommer jag här som värsta uteliggaren... jag gick in i receptionen och frågade vart hissarna låg, receptionisten pekade åt ett håll så jag gick ditåt. Det fanns 14 vårningar, jag tryckte på 14 och åkte uppåt. När hissdörren öppnades stod han där. Helt perfekt och väntade.

 

- hello! Sa han och log.

- Hi! sa jag.

 

Han gick emot mig och gav mig en kram, sen gick vi mot hans rum. När vi kom in så var det så otroligt fint! Kunde inte tro mina ögon! Jag tog av mig min jacka och mina skor sen gick jag efter han. I rummet stod det en soffa och en stor TV.

 

- witch movie? Frågade han

 

han höll upp ''the hangover'' och ''halloween'' jag började genast tänka på Pontus. Fan!

 

- The hangover! Sa jag snabbt.

- okey. Don't you like horror movies? because I got a hand that you can use. Sa han och blinkade med ögat.

- Yes I do, but not ''halloween''. svarade jag och log generat åt det sista han sa.

 

Han gick emot TV och satte i skivan i DVDn. Sen gick han och satte sig i soffan och slog med handen på soffan jämte han som ''kom sätt dig här'' jag gick och satte mig jämte han och så började vi kolla på filmen. Det var ju en komedi så vi skrattade då och då. Den var faktiskt riktigt bra! När den var slut var klockan 7. vi började snacka lite. Han frågade lite om Sverige och min familj mm. Vi lärde känna varandra helt enkelt. Sen ringde min mobil, det var min moster.

 

- hej. Sa jag.

- Hej, när kommer du tillbaka? Frågade hon.

- Ehm.. hur mycket är klockan?

- Den är... 9.

 

ojdå, har vi snackat så länge.

 

- okej men jag börjar gå nu, det var inte så långt och jag tror jag kommer ihåg vägen. Känner för att bara gå lite. Sa jag.

- Okej, ses snart då. Hej då.

- Hej då!

 

Jag reste mig upp och sa att jag var tvungen att gå. Han följde mig till dörren, jag tog på mig min jacka och snörade mina skor. Sen gav han mig en kram och sa att han skulle höra av sig. När jag kom till hissen tryckte jag på ettan. Denna dagen kommer jag aldrig glömma!

 

På vägen till hotellet tänkte jag på Pontus, varför var det just den filmen han hade. JÄVLA PONTUS! Jag var lite osäker på vägen men till slut kom jag fram till hotellet. Jag åkte hissen upp och gick in på rummet hälsade på min moster och frågade henne hur massagen var, sen satte jag mig vid datan. Självklart ska Pontus skriva till mig, ''hej gumman'' hur kan han! ''har inte lust att snacka med dig just nu!'' han svarade ''varför?'' jag svarade inte utan kollade om någon utav mina vänner var inne och Maja och Frida var inne jag skrev till dom direkt på facebook ''LOGGA IN PÅ SKYPE NU!!!'' jag själv loggade också in och efter ett tag var Maja och Frida inne, jag ringde dom.

 

- HEJ, NI VET INTE VEM JAG TRÄFFADE IDAG?!?!?!?!? skrek jag nästan.

- Nej vem då??? sa dom båda.

- Justin Bieber! Sa jag.

- Haha, kul Ida. Sa frida.

- Jag är seriös, jag kom nyss hem från hans hotell. Han frågade om jag ville kolla på film med han!

- Inte ett dugg kul... sa Maja.

- Okej, det kanske inte låter så trovärdigt men det är sant! Jag svär på allt. Sa jag.

- Okej, vart träffade du honom? Sa Frida och lät mer intresserad.

- Vi tar det när jag kommer hem på måndag, måste dra nu okej? Sa jag.

- Okej, hej då! Sa dom.

- Hej då tjejer!

 

Jag la på och sen gick jag in på twitter, jag kollade om Justin hade skrivit nått. Det hade han. Han hade skrivit ''Just watch ''The hangover'' and talk with a new friend! #GoodDay'' haha, tänk att jag hade kollat på film med Justin Bieber.

_______________________________________________________________________________________________________

skriv vad ni tycker om novellen än så länge! :)


Forever and Always - Del 11

Sen kom det fram en söt tjej, hon ville att jag skulle signera hennes tröja så jag gjorde det. Tiden gick och kön blev allt mindre men ändå var den stor. Jag kollade snabbt mot klädaffären och då såg jag tjejen!!! det var Ida! Ödet kanske ville nått ändå?

____________________________________________________________________________________________________

Jag tänkte att jag kunde göra detta snabbt så kunde jag gå till henne sen och fråga ifall hon ville komma till min födelsedags fest eftersom att jag snart fyller år och det ska ändå komma några andra fans så varför inte? Men kollar bara snabbt med Kenny sen.

 

Ida's perspektiv

jag hade nu tagit en massa kläder som jag kunde pröva så jag gick till provrummen och började prova. Min moster var i provrummet bredvid mig. Jag prövade säkert 3 par byxor, 5 toppar, 3 tjocktröjor och 6 BH:ar. Efter att prövat allt (som tog ungefär en kvart) så bestämde jag mig för vad jag skulle köpa, det fick bli 3 BH:ar, ett par byxor, 2 toppar och en tjocktröja. Jag gick ut ur provhytten och frågade min moster hur det gick för henne, efter 5 minuter var hon klar och hon hade mer grejer än mig som hon skulle köpa men vi gick till kassan och betalde. Jag fick min påse och skulle lägga ner pengarna då såg jag sedlen i facket, då tänkte jag bara på Justin. Gud han var så mycket snyggare i verkligheten. Vi gick mot dörrarna då ser jag en kille stå utanför affären, det såg ut som han väntade på någon för han kollade runt oroligt sen kollar han på mig och då ser jag att det är Justin. Han går mot oss.

 

- Hello Ida! Sa han.

- Hey! Sa jag.

- I want to ask you something. Sa han och log, ett leende som fick en att smälta.

- okey, It's just to ask. Sa jag.

- I wonder if you want to come to my birthday party on the march 1st? It's in USA but I fix fly and things like that, so don't think about that. Sa han.

- But I'm from sweden. Sa jag.

 

Han såg förvårnad ut.

 

- well I can fix it!

 

WOW, frågade Justin Bieber ifall jag ville komma på hans födelsdags fest? Jag log som en jävla galning, jag borde sett konstig ut.

 

- there are like 3 other fans that will come so I asked Kenny if it was okey if I asked you to. Sa han och log. And if you think it's okey, miss? Sa han och kollade på Mia.

- It's my aunt. Sa jag. But I can call my mum later and ask her. Sa jag.

- Sure, can I have your number?

- Yes, here **********.

- and you can bring 2 friends too. But I call you later, bye!

- Bye Justin!

 

Sen gick han och jag bara stod där och log för mig själv till slut så skakade Mia handen framför mig.

 

- hallå? Vakna! Sa hon

- haha, ja! Sa jag.

 

Jag kunde inte tro det! Jag var så glad. Detta var den bästa dagen i hela mitt liv! Jag har träffat en kändis som jag är ett fan av och han frågade om jag ville komma på hans fest! Våning 7 var verkligen den bästa våningen! Vi bestämde oss för att gå tillbaka till hotellet trots att den bara var 4. när vi kom till hotellet så gick vi upp på rummet. Jag ringde mamma och pratade med henne helt allmänt om hur vi hade det och sånt, sen berätta jag om Justin och hon trodde inte på mig. Mamma var tvungen att snacka med min moster för att tro på mig. Men mamma sa att det var okej, bara att vi fick snacka om det mer när vi kom hem, som var imorgon. Jag vill inte åka hem! Jag gick och tog bort mascaran sen tog jag på mig ett par gråa mjukisbyxor och en vit tight trekvart lång tröja med tre knappar som jag hade uppknäppt fast jag hade ju ett vitt linne under så man såg inte för mycket. Sen gick vi ner och åt, jag tog bara macka sen gick vi upp igen. Klockan var bara fem.

 

*ring* det ringde på min mobil, jag kollade och kände inte igen numret.

 

- hej, det är Ida. Sa jag.

- Hello? Sa en frågande röst.

 

Jaha, haha det var Justin.

 

- hello Justin! Sa jag glatt.

- how did you know it was me?

- I just reconiced your vioce.

- Okey, but have you talked to your mum?

- Yes, it was okey.

- Good, but now I have another question.

- What?

______________________________________________________________________________________________________
vad kommer han fråga nu tror ni? :)

Forever and Always - Del 10

När vi var klara gick vi mot harrods, det tog cirka 20 minuter att gå dit. När vi kom fram stod jag med öppen mun.

 

shit var stort det är! Sa jag.

- Ja, du ska se inuti. Sa min moster.

 

Sen traskade vi mot ingången.

______________________________________________________________________________________________________

 

Vi gick runt i affärerna, de olika våningarna och sen fikade vi.

 

- vi har inte vart på våning 7 än! Sa jag

- nej vi tar den efter fikat, tror du kommer gilla den mest. Sa Mia.

- Varför?

- Det är kläder!

- JIPPI! Men hur lång tid har jag på mig då?

- Den är kvart över 3 nu, så typ 3 timmar.

- Bra!

 

Efter fikat så gick vi mot trapporna och gick upp till våningen högst upp, nummer 7! när vi kom upp så var det en folksamling eller folk och folk bara tjejer men det sket jag i för jag såg klädaffären och började småspringa dit, när jag kom in tog jag massa snygga kläder som jag skulle prova.

 

Justin's perspektiv

(klockan 11.15)

- du ska vara på harrods klockan 12, för att äta. Sen ska du ha signering där halv 3. men ska vi gå i lite affärer först eller? Frågade kenny mig.

- Okej, ja det kan vi göra. Sa jag.

 

Vi började gå lite sen gick vi in i en affär. Kenny började gå före mig ut ur affären och sen såg jag han inte, jag tog av mig solglasögonen för att se ifall jag såg han då. Men det gjorde jag inte, sen hörde jag någon skrika ''OMB IT'S JUSTIN BIEBER!'' nej inte igen tänkte jag och började springa. Jag kollade bak och såg massa tjejer som sprang bakom mig, jag var ju snabbare än dom så jag hade försprång. Jag svängde snabbt in på en gata och sen såg jag att det var som en gränd jag sprang in där och lutade mig mot väggen och flåsade. Det var ganska jobbigt att springa. Sen hör jag att det är någon där, jag kollar och ser att det är en tjej. Hon kommer närmare och sen blir hennes ögon större och hon säger

 

- oh shit, you're jus...

 

sen hörde jag att tjejerna som hade jagat mig springer förbi så jag tar min hand för hennes mun och viskar tyst ''shh'' och kollade in i hennes ögon, vilken fin tjej tänkte jag. Jag hörde hur tjejerna försvann bort på gatan utanför. Jag bet mig i läppen som jag alltid gör när jag ser en snygg tjej automatiskt, hon här var något extra. Sen känner jag hur hennes mun rör sig under min hand.

 

- oh sorry, what did you say? Sa Jag och släppte handen från hennes mun.

- I was gonna say ''can you let med go'' but you did. Sa hon och log.

 

Vilket fint leende...

 

- haha yes, thanks for being quiet. Sa jag sen.

- well, did I've any choose?

- No haha, what's your name? Sa jag och halvlog, henne vill jag lära känna tänkte jag.

- Ida, and yup I know you're Justin...can I take a photo of us? sa hon blygt och kollade ner mot marken.

- Sure. sa han och log stort mot henne.

 

Hon tog upp sin kamera och jag ställde mig jämte henne, tog min arm runt henne och kollade på henne och log stort för hon var så vacker. Hon knäppte ett kort. Fan, jag måste till harrods! Jag kollade på klockan och såg att den var 20 i 12 men jag tänkte fråga om hennes nummer, det kan väl aldrig skada?

 

- well gotta go! Sa hon.

- Bu... sa Jag.

- Bye Justin! Sa hon.

 

Sen log hon mot mig och gick.

 

- but can't I get your number? Sa jag tyst för mig själv som en viskning.

 

Jag tänkte att jag kunde gå efter henne men när jag kom ut från stället så var hon borta, skit ödet ville väl inte att det skulle bli nått mellan oss...tänkte jag men nu måste jag till harrods! Jag gick över gatan och började gå mot harrods, det tog 20 minuter dit så jag var där precis i tid. När jag kom dit var Kenny där.

 

- ey man, where did you go? Frågade jag.

- I tought you were behind me... sa Kenny.

- Okey, well I need something too eat now.

 

Jag fick lite mat i ett rum på harrods och så åt jag, jag tänkte på den tjejen samtidigt. Vilka ögon, vilket leende... jag tror det var ''hon''. Aja skit i det nu, fokusera Justin tänkte jag för mig själv.

 

Klockan närmade sig halv 3 och jag skulle snart ha signering, personalen hade ordnat så att jag hade bord och stol som jag kunde sitta vid. Vi skulle vara på den högsta våningen, nummer 7. jag satt där och det var massa tjejer, lite snett till höger var det en klädes affär. Jag fick signera massa saker och det kändes som att kön aldrig skulle ta slut. Jag kollade lite snabbt på klockan, 3. Sen kom det fram en söt tjej, hon ville att jag skulle signera hennes tröja så jag gjorde det. Tiden gick och kön blev allt mindre men ändå var den stor. Jag kollade snabbt mot klädaffären och då såg jag tjejen!!! det var Ida! Ödet kanske ville nått ändå?

______________________________________________________________________________________________________

vad kommer han göra nu tror ni? :)


Forever and Always - Del 9

medans Mia duschade så satte jag mig vid datan snabbt och twittrade ''shopping 2day, then harrods! YEA'' sen la jag fram vad jag skulle ha på mig på sängen sen gick även jag och duschade, se torkade jag håret snabbt.

__________________________________________________________________________________________________________


Sen satte jag på mig ett par svarta tighta jeans, svart topp som gick precis över naveln och en grön genomskinlig skjorta över och mina svarta killklack. Läcker outfit tänkte jag för mig själv. Sen tog jag min svarta handväska och la plånbok, kamera och lite andra småsaker i som man behöver när man ska shoppa. Håret rufsade jag till lite bara så att det låg på mina axlar naturligt. Sen drog jag på lite mascara också.

 

- är du klar? Frågade Mia

- ehm ja, ska bara kolla så att kameran är laddad. Sa jag

- och du?

- Ja?

- det blåser VÄLDIGT mycket så ta på dig en jacka

- okej.

 

Jag kollade så att kameran var laddad, det var den sen slängde jag på mig min svarta skinnjacka och sen så började vi gå i lite affärer men jag hittade inget, sen kom jag till en affär där jag hittade ett par snygga jeans så jag bestämde mig för att köpa dom, jag ställde mig i kön och den var ganska lång.

 

- åhh, orka kö... sa jag

- haha jadu, jag går över till nästa affär kom dit sen. Sa min moster.

 

Jag hann inte säga nått innan hon gick, schyst moster som bara lämnade mig ensam. Jag stod i kö i säkert 10 minuter tills jag kom fram, dom 10 minuterna känns det som att jag inte tänkte på annat än Pontus. hur kunde han göra så! men jag betalade och fick ett pund tillbaka, när jag skulle lägga ner sedlen i plånboken märkte jag att kameran stod på sen jag hade kollat om den var laddad så jag började gå med sedlen och plånboken i handen och skulle stänga av kameran som låg i väskan. Gick inte så bra men jag kom ut ur affären, stängde av kameran och skulle precis lägga ner sedlen i plånboken men tappar den ur handen. Den blåser in mellan de två affärerna och jag går dit för att ta den. Jag ser att den blåser längre in och det är ganska mörkt där, jag följer sedlen med ögonen och går efter 5 meter så kommer det en gränd och sedlen ligger där mot väggen. Jag går ditåt och böjer mig framåt för att ta upp sedlen då hör jag steg bakom mig, jag tar upp sedlen och vänder mig om, personen lutar sig mot väggen och andas snabbt, det var mörkt så jag såg ingeting. Jag gick fram till den och den kollar på mig. Det kommer in lite solljus som lyser lite svagt på dens ansikte uppifrån.

 

- oh shit, you're Jus.. sa jag.

 

Men mer hann jag inte för då hörde jag massa tjejer som skriker och springer utanför och han tar handen mot min mun och trycker mig lätt mot den andra väggen.

 

- shh. Sa han tyst.

 

Han kollade in i mina ögon och jag tänkte på allt mellan himmel och jord på 10 sekunder. Sen hörde jag hur tjejerna försvann. Han fortsatte att hålla handen för munnen och bara kollade in i mina ögon och bet sig i läppen. Jag skulle försöka prata men det kom bara lite svagt ljud.

 

- oh sorry, what did you say? Sa Justin och släppte handen från min mun.

- I was gonna say ''can you let med go'' but you did. Sa jag och log.

- haha yes, thanks for being quiet

- well, did I've any choose?

- No haha, what's your name? Sa han och halvlog.

- Ida, and yup I know you're Justin... can I take a photo of us? sa jag blygt och kollade ner mot marken.

- Sure. sa han och log stort mot mig.

 

Han ställde sig jämte mig och tog sin arm över min axel. Jag la snabbt sedlen i jackfickan och tog upp min systemkamera, log och knäppde ett kort. han kollade snabbt på sin klocka som satt på hans arm. Då kom jag snabbt och tänka på min moster.

 

- well gotta go! Sa jag

- Bu... sa Justin.

- Bye Justin!

 

Jag log bara mot han och sen gick jag in i affären där min moster sa att hon skulle vara.

 

- vart har du vart? Sa hon oroligt

- du kommer inte tro vad jag var med om! Sa jag

- vadå?

- Jag träffade nyss Justin Bieber.

- Nej du skojjar?

- Nej kolla. Sa jag och tog upp kamerna och visade kortet sen pekade ut och där gick han på andra sidan gatan.

- Ojdå..

- ja och han var såååå mycket snyggare i verkligheten än på bilderna i tidningarna... men hur mycket är klockan? Börjar bli lite hungrig...

- den är kvart i 12, men vi kan äta vid halv 1?

- okej.

 

Jag hade fortfarande sedlen i jackan så jag bestämde mig för att lägga den i lådan som jag sparar grejer i som påminner mig om bra dagar, detta var ju en väldigt bra dag och det vara ju bara en pund... så jag la den i ett fack i plånboken och sen fortsatte vi våran shopping, tänk att jag nyss hade träffat Justin Bieber. Jag som inte ens visste att han var i London!

 

- Den är 20 över 12 nu. Sa min moster.

- Men då äter vi nu då? Frågade jag.

- Okej men då letar vi efter ett ställe som vi kan äta på.

- Okej.

 

Vi gick runt och sen hittade vi en resturang som vi tyckte verkade vara mysig, vi gick in och det var den. Vi satte oss vid ett bord och beställde mat.

 

- ska vi gå till harrods efter detta? Frågade jag.

- Ja om du känner dig klar? Sa min moster.

 

Jag hade ju trotts allt hittat två toppar, ett par jeans och ett par turkosa convers så jag var nöjd.

 

- ja det gör jag. Sa jag.

- Och det finns ju massa affärer där.

 

Sen kom maten så vi började äta, jag åt bara Pasta och Mia åt nått kött och potatis. När vi var klara gick vi mot harrods, det tog cirka 20 minuter att gå dit. När vi kom fram stod jag med öppen mun.

 

- shit vad stort det är! Sa jag.

- Ja, och du ska se inuti. Sa min moster.

 

Sen traskade vi mot ingången.

__________________________________________________________________________________________________________

lång del, men vad tyckte ni?

Forever and Always - Del 8

När vi kom fram var det stort och vi gick runt och kollade lite, när vi skulle gå ut på gatan började Mia prata med mig så jag var så koncentrerad och kollade bara på henne sen kände jag att jag gick in i någon och jag trillade ner på marken.

don't you have any ey... sa jag irriterat sen kollade jag upp och såg att det var...

______________________________________________________________________________________________________


 

En skit snygg kille, jag blev helt stum.

 

-Oh, I'm so sorry, here let me help you up. Sa han och sträckte ut handen, jag drog mig upp.

- It's okey... fick jag ur mig.

- So what's your name? Sa han.

 

Jag skulle precis svara med då avbröt Mia mig,

 

- jag går hit bort. Sa hon och pekade mot en bänk.

- visst jag kommer snart.

 

Jag kollade på killen igen och svarade

 

-Ida, and yours?

- Winston, you are not english right?

- No, I'm from sweden

- okey, how long will you be here?

- Like 2 days more...

- okey, do you want to hang out?

- I can't... gotta go, BYE !

 

Jag gick snabbt emot Mia och vi gick mot hotellet, varför gjorde jag så. Jag kunde vart med han, men Pontus då? Fast jag skulle ju ändå aldrig träffa Winston igen efter detta så. Men jag måste bara säga att jag älskar namnet Winston.

 

När vi kom till hotellet satte vi oss och spelade kort och bara hade det allmänt mysigt, sen gick vi och åt. Sen satte jag mig vid datan en stund då skrev Amanada till mig ''Hej Ida <3'' ''hej amanda <3'' det tog inte lång tid innan hon svarade ''jag vet att det är taskigt att säga detta via datan men jag var på stan idag och då såg jag Pontus med en annan tjej'' han får la vara med en annan tjej tänkte jag så jag skrev bara ''aha?'' jag kollade runt lite på facebook sen skrev hon ''dom höll varandra i handen och såg ut ha väldigt kul'' gud var arg jag blev hade inte hans känslor för mig växt? men jag orkade inte bry mig, jag svarade bara ''fan för han, men orkar inte bry mig, ska logga nu. Ses på måndag PUSS <3'' sen loggade jag och satte mig och snackade med Mia, vi bestämde att vi skulle shoppa imorgon och sen gå till harrods. Just nu orkade jag verkligen inte bry mig om Pontus. Tur att jag var i London så att jag slapp se han. Efter att vi hade pratat så bytade jag om till pyjamas, alltså mina rosa korta hotpants och en vit stor T-shirt sen gick jag och la mig och låg och tänkte lite på Pontus men sen somnade jag.

 

När jag vaknade nästa dag kändes allt bara dåligt, jag tänkte bara på Pontus, känslorna var nog större än vad jag trodde. Jag bytade om till min onepiece sen gick jag och väckte min moster, idag var det faktiskt jag som var uppe tidigt. När hon hade vaknat riktigt och satt på sig lite kläder så gick vi ner och åt frukost.

 

- näst sista dagen vi är här då. Sa jag

- ja. sa Mia

- fast det ska bli skönt att åka hem, men idag ska bli så himla kul! Äntligen ska vi shoppa!

- Haha, ja det har du rätt i.

- Och tänk, när vi kommer hem är det inte långt kvar tills jag fyller år. Typ bara 21 dagar!

- Haha nej inte alls långt kvar, tänk 16 år redan...

 

sen gick vi upp, klockan var bara halv 8 så vi hade inte så brottom, medans Mia duschade så satte jag mig vid datan snabbt och twittrade ''shopping 2day, then harrods! YEA'' sen la jag fram vad jag skulle ha på mig på sängen sen gick även jag och duschade, se torkade jag håret snabbt.

____________________________________________________________________________________________________________
tror ni att Ida kommer träffa Justin på resan? det är ju bara en dag kvar ;)

Forever and Always - Del 7

precis när jag skulle logga ut skrev han ''sov så gott! Kan inte sluta tänka på våran kyss, känslorna har växt för dig...'' jag klickade på logga ut, vet inte varför. Visste bara inte vad jag skulle skriva till han. Sen gick jag och borstade tänderna, klockan var ju trots allt 9. jag gick och la mig i sängen och somnade med en gång, kroppen var så trött!

_______________________________________________________________________________________________________

 

- Ida, vakna! Sa Mia

 

jag öppnade ögonen och där stod min moster.

 

- du måste gå upp nu. Sa Mia

- mm, jag ska! Sa jag

 

jag reste mig, skit jag hade glömt att byta om till pyjamas igår. Jag gick upp och sköljde ansiktet för att vakna till lite, jag drömde om mig och Pontus inatt, det var helt underbart! sen gick vi ner och åt frukost. Det fanns ganska mycket att välja på frukter, många olika bröd och mycket mer. Efter frukosten gick vi upp och jag satte på mig ett par gråa humör jeans, vitt linne, rosa wesc tjocktröja, svart/guldiga convers och min rosa guldiga klocka. Sen borstade jag snabbt igenom mitt hår och gjorde en lös snedfläta sen drog jag fingrarna i hårbottnen lite snabbt så att det skulle se slavrig och rufsigt ut sen tog jag min Neff mössa över.

 

- du? Sa min moster

- ja? sa jag

- kan vi inte ta slottet på eftermiddagen istället?

- Jovisst men vad ska vi göra nu då?

- Vi kan åka London eye?

- Ja!

 

vi gick ut och började gå mot london eye, när vi var framme var det hur stort som helst! Vi köpte 2 biljetter och hoppade på, gud var coolt det var, man såg allting typ.

 

- åhh, där är slottet! Sa jag och pekade mot slottet.

- Ja, dit går vi sen men först går vi och äter va? Sa Mia

- mm, men hur mycket är klockan börjar faktiskt bli ganska hungrig...

- den är halv 12 så det är inte så konstigt.

- Nej, men kan vi inte äta pizza, är sugen på det.

- Jovisst.

 

Jag började kolla på utsikten igen, det var så coolt! Efter en stund var vi nere på marken igen och började leta efter en pizzeria till slut hittade vi en, vi beställde varsin pizza och satte oss vid ett bord och småpratade lite sen kom dom pizzorna.

 

- mm, vi valde definitivt rätt pizzeria! Sa jag

- haha, aa! Sa Mia.

 

Sen fortsatte vi äta, när vi var klara var jag så mätt så jag trodde att jag skulle spricka. Vi gick därifrån och började gå mot slottet, inte direkt det roligaste men det känns ändå som att man måste se slottet när man väl är i London, inte varje dag liksom. När vi kom fram till slottet var det stort och vi gick runt och kollade lite, när vi skulle gå ut på gatan började Mia prata med mig så jag var så koncentrerad och kollade bara på henne sen kände jag att jag gick in i någon och jag trillade ner på marken.

 

- don't you have any ey... sa jag irriterat sen kollade jag upp och såg att det var...

__________________________________________________________________________________________________________
Vem är det tror ni? ;)

Forever and Always - Del 6

Vi började gå mot vår gate och sen fick vi gå in på flyget. När vi hade satt oss så spände vi fast oss med bälte sen så tog jag lite tuggumin så att jag inte skulle få sånt lock sen så började resan...

___________________________________________________________________________________________________

Det gjorde lite ont i öronen men det gick bra, jag satte på min ipod, Justin Bieber spelades på hög nivå!

 

- vad lyssnar du på? Sa min moster som heter Mia

- ehm.. sa jag.

- Justin Bieber, eller hur? sa hon snabbt.

- mm, haha.

alla i min släkt vet att jag gillar hans musik, så inte så konstigt att hon visste att det var han jag lyssnade på. Jag kände mig inte så trött längre så jag satte mig och kollade i skvaller tidningarna. Det fanns massa snygga bilder på Justin i tidningarna och jag bara satt och njöt, det fanns också några på Zac Efron, han är också en riktig snygging!

 

*2 timmar senare*

 

Nu var vi Framme i London, klockan halv 8 i London tid. Det tog en halv timma att få väskorna och komma ut ifrån flygplatsen sen åkte vi till hotellet. Vi checkade in och gick upp på rummet, nummer 177 var vårat hotellrum. 7 är mitt ''turnummer'' så det var lite kul tyckte jag. Vi gick in och jag bytade om till ett par lack tights, vit lite längre tunika och ett par svarta killlklackar. Fixade till mitt hår lite eftersom att det var lite ruffsigt efter flygturen. Klockan var nu 10 och vi bestämde oss för att bara gå runt i London och kolla på Big ben mm. Efter att vi hade gått 2 timmar hade vi hunnit se big ben bara men vi bestämde oss för att äta, vi åt bara fish and ships för jag ville pröva det! Det var helt okej inte nått som jag skulle vilja äta igen men det åkte ner.

Sen gick vi till madame tussaud och var där och kollade, det var jätte coolt. Vi tog även massa bilder på mig och massa ''kändisar'', jag fick ett kort på mig och zack effron, gud vad snygg han är! Mia tog också massa kort med olika ''kändisar'' sen var klockan 5 och det var bara första dagen så vi bestämde oss för att gå till hotellet. När vi var på väg hem så blev jag uppmärksam på hur många snygga killar det fanns i London. Nästan vart man än kollade så var det snygga killar.

- vad dagdrömmer du om? Frågade Mia

- ähh, inget. sa jag

- jomen säg!

- Okej, men det är bara att det finns så otroligt många snygga killar här!

- Haha, det tycker du?

- Mm!

jag kan snacka om nästan allt med min moster, visst det finns gränser men mycket ska jag väl säga. Efter en halvtimma var vi framme på hotellet, mina fötter var helt döda efter all gång eftersom att jag inte brukar gå med klackar. När vi kom in på hotellrummet så tog jag av mig skorna och bytade om till min onepiece, absolut favoriten. Vi bestämde oss för att äta och åkte ner till restaurangen som fanns på hotellet. Lite mobbad är jag som går ner i den klädseln jag var i men jag orkade verkligen inte bry mig, det var ändå inte mycket folk där. Jag åt en hamburgare och pommes frites, Mia åt däremot potatisklyftor, fläskfilé och bearnaisesås, en av mina favoriter men den kunde jag ju äta en annan dag.

- så vad tycker du om London? Sa Mia

- hmm, ont i fötterna bara men annars är allt bra, speciellt killarna. sa jag

- haha, men vad vill du göra imorgon?

- Gå till slottet? frågade jag

- okej, men det blir bra! Jag kan vägen dit också, om jag minns rätt...

 

Mia har vart här förr så jag litade på henne. Vi åt upp och gick upp på hotellrummet. Jag tog upp datan och kollade runt lite sen twittrade jag ''so the first day in London and I'm already tired! But this is gonna be fun! 2Morrow we're gonna go 2 the castle!'' sen gick jag in på facebook och snackade lite med Frida. Sen satte jag på spotify och bröjade lyssna på ''Firework'' – Katy Perry, sen hörde jag *pling* frida skrev till mig men när jag tog upp facebook så var det Pontus som hade skrivit ''hejsan, vf smsade du inte imorse?:('' just det jag, det gjorde jag ju aldrig. ''hej, jag glömde var så himla trött! Sov i bilen typ hela vägen'' nu bytade det till låten ''forever'' – Eminem, Lil wayne, Drake och Kenya west, skön låt! Pontus svarade igen ''aha okej, men vad gör du då?'' ''inte mke har ont i hel kroppen och sitter bara på hotellrummet! Men ska dra nu, hej då'' ''hejdå! Glöm inte att smsa när du landar på söndag'' ''haha nejdå;) god natt!'' jag hade fortfarande uppe hans chat och precis när jag skulle logga ut skrev han ''sov så gott! Kan inte sluta tänka på våran kyss, känslorna har växt för dig...'' jag klickade på logga ut, vet inte varför. Visste bara inte vad jag skulle skriva till han. Sen gick jag och borstade tänderna, klockan var ju trots allt 9. jag gick och la mig i sängen och somnade med en gång, kroppen var så trött!

_____________________________________________________________________________________________________

nu har hon äntligen kommit till London, vad händer här näst tror ni? :)


forever and Always - Del 5

Jag gick upp borstade tänderna och satte på mig mina pyjamas byxor och en större tröja sen satte jag mig vid datan och twittrade ''London 2morrow, so nice ! Can't wait'' sen stängde jag av datan och packade ner den eftersom att jag skulle ha med den till London. Sen la jag mig i sängen och smsade...

______________________________________________________________________________________________________

Pontus, ''Hej, tjejerna stack nyss hem:)'' han svarade ''okej, vad kul! Kommer sakna dig'' asså jag förstår mig inte på denna killen, eller asså varför bara han börja sådär. Känslor har jag ju för honom! ''kommer sakna dig med, men ska ju inte vara borta så länge direkt'' denna gången gick det fort och han svarade ''nej det har du rätt i;)'' jag svarade bara ''men ska upp tidigt imorgon, så ska sova nu. Smsar dig när jag har landat på söndag. God natt'' Pontus svarade ''bra! Men kan du inte smsa imorgon innan du åker istället? :)'' ''jovsst kan jag det!'' han svarade bara ''God natt sötnos'' jag la mig ner och somnade inte direkt, låg bara och tänkte på hur kul jag skulle ha det med min moster. Men till slut somnade jag.

 

Nästa dag vaknade jag, larmet ringde och den var 4. ÅH, vad jobbigt. klockan halv 5 skulle vi åka till flygplatsen. Jag tog en snabb dusch sen tog jag på mig mjukis dressen sen packade jag ner tandborsten och kudden i väskan sen bärde jag ner den och då var det 5 minuter kvar tills min moster och hennes sambo skulle hämta mig. Så jag väckte mamma och sa hej då sen tog jag på mig mina skor tog min jacka på mig och gick ut och precis då kom dom.

 

Jag hade även en väska med mig som jag kunde ha på flyget. Just nu hade jag min rosa Ipod, några svaller tidningar, kortlek, plånbok, tuggumi och pass i den. På vägen till flygplatsen sov jag hela vägen, det tog typ en timma dit. När vi var framme så ställde vi oss i kön eftersom att klockan var halv 6 och planet gick halv 7 så var vi i god tid. Vi checkade in våra väskor sen satte vi oss och åt frukost, sen åkte hennes sambo tillbaka igen. Vi började gå mot vår gate och sen fick vi gå in på flyget. När vi hade satt oss så spände vi fast oss med bälte sen så tog jag lite tuggumin så att jag inte skulle få sånt lock sen så började resan...

____________________________________________________________________________________________________________

ni kommer få en till del snart eftersom att denna var ganska kort och lite onödig.

hoppas ni gillar novellen än så länge och förlåt för att Justin inte har kommit in än men det är ju lite romantik ändå;)

han kommer snart, det lovar jag :D


Forever and Always - Del 4

Jag smsade sen Maja och berättade det för henne och hon ville också komma sen smsade jag bara Frida med och skrev att dom andra skulle komma till mig klockan 6 och att hon kunde komma då med. Hon svarade bara okej. Sen borstade jag tänderna la mig i sängen och kollade snabbt på mobilen då hade jag fått ett sms ifrån...

___________________________________________________________________________________________________

Pontus. ''hej, förlåt för att allt har kommit så plötsligt. Att jag bara frågade dig helt plötsligt ifall vi kunde träffas när vi inte hade snackat på jätte länge men när jag såg dig i skolan så var du så vacker och jag ville bara träffa dig!'' vad gulligt av honom. Jag svarade ''det är lugnt, bättre sent än aldrig, men ska sova nu, god natt'' sen la jag ner mobilen la mig på kudden och hörde att jag fick ett sms men jag orkade inte kolla utan jag blundade istället och somnade snabbt.

 

Nästa dag vaknade jag av att mamma väckte mig, jag gick upp och kollade på mobilen Pontus hade bara svarat ''god natt'' jag gick ner och gjorde allt som jag brukade göra. Sen gick jag till skolan. Skolan gick snabbt och efter stack jag snabbt hem sen åkte jag och mamma och handlade till tjejkvällen, det fick bli tacos och massa annat gott. När vi hade handlat började mamma med maten och jag var tvungen att packa till imorgon. Vi skulle vara borta från tidigt imorgon (Torsdag) till sent på Söndagen, bara jag och min moster, vi har alltid vart nära varandra men jätte längesen vi gjorde nått tillsammans, bara hon och jag.

 

När jag höll på att packa fick jag ett sms ifrån Pontus ''hej, vad gör du?'' jag svarade snabbt ''hej, packar och fixar lite till tjejkvällen:) själv?'' jag la ner min rosa lila onepiece som jag kunde ha på kvällarna i väskan sen fick jag ett sms till ''okej, inte mke tänker lite på dig'' asså vf har har blivit så charmig helt plötsligt tänkte jag men jag sket i det och svarade ''aw sötis, men kan inte smsa nu har mycket att göra. Smsar dig innan jag går och lägger mig ikväll, okej?:)'' efter nån minut svarade han ''okej. Gör så! Kram:)'' jag återgick till mitt packande och till slut var jag klar och väskan var full, jag la fram min gråa mjukisdress på min fåtölj i rummet som jag skulle ha på flyget. Sen bytade jag om till ett ljust rosa linne med ljusa jeans och ett par öronhängen. Sen hörde jag hur det plingade på dörren där stod alla tjejer. Antog att dom hade bestämt att dom skulle träffas innan.

 

-hejsan tjejer! Sa jag och dom gick in genom dörren.

-hej! Sa dom.

 

jag gick fram och kramade dom en och en. Vi åt och hade det trevligt, jag berättade även om Pontus för dom, dom blev glada för min skull. Jag hade världens bästa vänner. Vid 9 stack alla hem, vi sa ett sista hej då, jag skulle ju inte vara borta så länge så det var ju inte så svårt direkt. Jag gick upp borstade tänderna och satte på mig mina pyjamas byxor och en större tröja sen satte jag mig vid datan och twittrade ''London 2morrow, so nice ! Can't wait'' sen stängde jag av datan och packade ner den eftersom att jag skulle ha med den till London. Sen la jag mig i sängen och smsade...

_________________________________________________________________________________________________________

vad tycker ni? snart kommer det börja hända grejer ;)

Forever and Always - Del 3

    När halva filmen hade gått så var det så läskigt, jag tog fjärrkontrollen och pausade.

    - Men vad gör du? Sa han

    - asså det är så läskigt sa jag

    - äh det är lungt, du är ju med mig. Sa han, shit jag höll på att smälta, jag kollade upp mot han och....

___________________________________________________________________________________________________

kollade in hans blå gråa ögon, han närmade sig mig och jag kunde till slut känna hans andedräkt mot min mun, sen blundade jag och jag kände hans läppar mot mina. Dom var mjuka. Men det kändes inte som jag trodde att det skulle. Visst blev jag varm i hela kroppen men trodde jag skulle få en annan känsla. Sedan avbröt jag kyssen och satte på filmen igen, jag kände hur han kollade på mig lite konstigt men efter ett tag började han kolla på filmen igen.

 

När filmen var slut var jag tvungen att gå hem men jag frågade ifall han kunde följa mig en bit och det kunde han, vi bodde kanske 25 minuters gångavstånd mellan varandra. Jag ville bara att han skulle följa mig genom skogen eftersom att det är så läskigt att gå själv. Vi gick och pratade lite smått sen kom vi till skogen, jag ryste till sen tog han tag i min hand.

- som sagt var, inget att vara rädd för. Sa pontus.
jag sa inget utan tog bara ett hårdare tag om hans hand och så började vi gå genom skogen. Det tog 10 minuter sen var vi på andra sidan.

 

- du behöver inte följa mig längre nu. Sa jag

- okej men en kram kan man la få? Sa han.

 

Jag kramade om han och även ifall det var lite kyligt ute så kände jag hur varm jag blev.

 

- detta är väl sista gången vi ses innan jag åker till London. sa jag

- när ska du till London? Sa han.

- på torsdag och imorgon ska jag ha tjejkväll.

- aha okej men vi får ses när du kommer hem.

Han log ett varmt leende och jag kunde inte låta bli att le tillbaka, han närmade mig och kysste mig sen avslutade han kyssen lugnt. Jag log mot han.

- du vet att du är vacker när du ler va?

- ähh, sluta Pontus! sa jag.

Log mot han vände mig om och gick. När jag kom hem åt jag kvällsmat sen gick jag upp och ringde Amanda och Fatbardha på skype, jag berättade för dom att jag skulle ha en tjejkväll, dom ville gärna komma. Jag smsade sen Maja och berättade det för henne och hon ville också komma sen smsade jag bara Frida med och skrev att dom andra skulle komma till mig klockan 6 och att hon kunde komma då med. Hon svarade bara okej. Sen borstade jag tänderna la mig i sängen och kollade snabbt på mobilen då hade jag fått ett sms ifrån...

____________________________________________________________________________________________________

vet att Justin inte har vart med än, men det kommer. men detta kommer liksom att vara bra för det längre fram;)

Forever and Always - Del 2

Snackade med Frida och Robert på skype. Sen twittrade jag ''so tired, gonna sleep now #gnite and #Pray'' sen stängde jag ner datorn och la mig ner i sängen blundade och somnade snabbt...

_____________________________________________________________________________________________________________

''ohhh, ohhh , ohhh , I never thought that it be easy, Cause we both so distance now, And the walls are closing in on us, And we're wondering how'' åhhh, morgon igen, jag tryckte på snooze och bestämde mig för att ta en snabb dusch. När jag var klar virade jag in håret i handduken och satte på mig kläder, blev ett par svarta tights och en grå ganska stor hoodie och massa smycken. Åt frukost sen tog jag på mig mina uggs sen gick jag till skolan. Skoldagen var som vanligt och efter gick jag på stan med Frida, vi bestämde oss för att ta en fika på ''på G''

 

- jo jag har bestämt att jag ska bjuda dig, Amanda, Fatbardha och Maja på middag nu denna veckan eftersom att jag åker till London på Torsdag. Sa jag.

- Ja vad kul, men vilken dag blir det då? Frågade Frida

- vi tar det imorgon?

- ja, det blir bra för mig.

  •  

    Sen fortsatte vi att prata och jag berättade om att jag träffade den snygga killen Pontus igår i matsalen. *PIP* hm vem kan det vara ifrån jag tog upp min mobil och såg att det var ifrån Pontus ''Hej sötis, vad gör du?:)'' jag svarade ''hej du, inte mke, är i stan med Frida:) vad gör du själv?'' jag berättade för Frida vem det var efter ett tag pep mobilen igen ''inte mke, länge sen vi sågs... lust att hitta på nått senare?;)'' jag frågade Frida vad jag skulle svara, hon tyckte att jag skulle träffa han, hon vet ju hur jag känner för han ''mm.. visst kan vi det, när ska jag komma till dig? (a)'' svarade jag, snabbt efter fick jag ett svar ''kom om en timma:)'' jag svarade inte, jag och Frida fortsatte att gå i stan men sen var jag tvungen att sticka till Pontus, jag sa hej då och sa att vi skulle ses imorgon på middagen.

     

    Jag började gå mot Pontus tills jag var framme, detta skulle vara första gången jag kom hem till han ensam när hans föräldrar var hemma så jag smsade han och bad han komma ut, efter en minut kom han och jag gick med han in, hälsade snabbt på hans föräldrar och sen sprang vi upp på hans rum. Han har ett ganska litet rum men det finns en säng och ett skrivbord och TV, det är väl det man behöver antar jag. Vi bestämde oss för att kolla på ''halloween'' skräckfilmen. Det började med att vi satt en halv meter ifrån varandra men jag tyckte det var så läskigt så stod inte ut så jag flyttade mig närmare han.

    - Läskigt eller? Sa Pontus

    - det kan du ge dig på! Sa jag med darrig röst.

    Då tog han sin arm om mig och jag lutade mig mot hans bröst, jag kände hur värmen steg i mig. Jag kunde höra hur hans hjärta slog. När halva filmen hade gått så var det så läskigt, jag tog fjärrkontrollen och pausade.

    - Men vad gör du? Sa han

    - asså det är så läskigt. sa jag.

    - äh det är lungt, du är ju med mig. Sa han och log.

    Shit jag höll på att smälta, jag kollade upp mot han och....


Forever and Always - Del 1

Vaknade av att alarmet på mobilen lät, Justin Bieber – down to earth spelades. Jag snoozade till kvart i 7 sen gick jag ner och åt frukost. Gick upp och klädde på mig kläder sen borstade jag snabbt tänderna sen var det bara att traska iväg på skolan. På vägen mötte jag Felix, min bästa killkompis, vi blev vänner genom att hans bror och min bror började i samma klass när dom flyttade hit till lilla Falkenberg. Vi hade följe till skolan och snackade om olika saker. När vi kom till skolan gick han till sin hemvist och jag till min, även ifall vi går i samma hemvist så hade vi klassrummen på 2 helt olika ställen eftersom att han var ett år yngre än mig.

 

Började med klasstid sen hade vi Matte sen hade vi lunch, åt som vanligt med min bästa kompis Amanda. När vi var i matsalen hade jag rast samtidigt som en sjukt snygg kille som jag hade vart med i sommars men blev dock inget fast att båda kände något för varandra. Jag kände hur han satt och kollade på mig, jag kollade mot honom och log, han log tillbaka, gud vilket perfekt leende tänkte jag för mig själv och hans bruna hår låg precis exakt som det skulle sedan började jag äta igen.

 

Sen hade vi No och sista lektionen Svenska, eftersom att Svenska läraren skulle på ett möte så fick vi håltimma men en Läxa, vi skulle skriva om oss, allt mellan himmel och jord. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och funderade lite på hur jag skulle skriva det och vad jag skulle skriva, jag valde att skriva det som ett fakta papper om mig.

 

Namn: Ida Cline Marie Johansson


Född : 15 Mars 1995


Mamma : Lotta Sandberg (har vart med i en bilolycka, har svåra skador sen dess, arbetslös)


Pappa : Johnny Johansson (arbetslös, bor lite längre ut på landet) (mamma och pappa skilda, träffar aldrig pappa)


Syskon : Tobbe 21 , Mikael 19 och Elin 8.


Bor : Sverige , Falkenberg.


Hår : brunt, rakt och till midjan exakt.


Ögon : Bruna kastanj färgade ögon med långa mörka ögonfransar.


Rädsla : MÖRKER !


Om jag blir arg/ledsen : låser jag snabbt in mig på toaletten. Tar kanske en lång dusch. Känner mig säker på toaletten.


Glädje : vänner och musik !


Kärlek : har inte haft någon riktig kärlek än.


Kropp : smal, men inte överdrivet. Smala ben.


Favorit artister : Justin Bieber, Rihanna, Beyonce (vart på konsert) och Chris Brown.


Bästa vänner : Amanada, känt sen jag vi började i samma klass i 0:an, går fortfarande i samma klass.

Frida, känt hela livet, har ingen pappa och nu har hennes mamma en ny kille.

Maja : kännt hela livet eftersom att hon är min kusin!

Fatbardha : hon som har riktig bieber fever utav av mina vänner.

Patricia: går i min klass, brukar vara ibland.


Framtida planer : flytta till USA, vill verkligen inte bo i Sverige.


Sporter : Fotboll , har gått i Pingis. spelar gitarr, inte hos någon men lär mig själv.


Annat : väldigt nära min släkt, alltså om jag inte har nått att göra så kan jag sticka till min moster Mia och bara vara där och leka med min 2 små kusiner. Amanda och Frida har jag fått så att dom gillar Justin Bieber lite. Jag ska till London den 17de Februari med min moster som även är min gudmor eftersom att jag tog konfirmationen året innan det och jag fick det då utav henne. Jag, Frida och Amanda ska på Rihanna den 1:a November och ska bo hemma hos Fridas kusin när vi är i Stockholm. Jag har en låda där jag sparar saker som påminner mig om en bra dag T.ex. ett brev som bästa kompis skrev till mig, Beyonce biljett mm. Ingen vet att den lådan finns förutom jag.


Löftering : Har en ''löfte ring'', när jag har på mig den får jag inte ha sex! Jag måste ha den tills jag är 16 år, sen får jag se hur länge jag känner mig mogen. Jag har på mig den inprincip hela tiden förutom om jag ska någon stans som det kan vara lätt att tappa bort den på. Den är i äkta guld. Min mormor dog och då tog dom hennes förlovningsring och smälte ner den och min mamma och hennes syskon fick en grej som var formad som en tår som dom kan ha i ett halsband. Sen när min morfar dog så tog dom hans förlovnings ring och smälte ner den så fick jag, min kusin (som är lika gammal som mig), min lillasyster och min lilla kusin guldringar, eftersom att vi är dom ända barnbarnen som är tjejer. Ringarna är smala men väldigt fina tycker jag. Jag bestämde mig för att ha en löfte ring när jag var 7 år, fast då hade jag bara en plast ring som jag hade fått i en automat. Men sen när morfar dog när jag var 14 år så bestämde jag mig för att ha den guld ringen istället. Jag kallar min Måna, lite töntigt. Men min mormor hette måna och jag var bara 8 månader när hon dog så då känns det som att jag har med mig henne när jag går med den. Har jag guldringen på ringfingret så är det en löfte ring men jag vill ju ha den efter jag har haft ex men då får jag inte ha den på ringfingret.

 

Kände mig klar så, jag gick in på FirstClass och skickade den till ''Lena Larsson''. Sen gick jag ner och åt en macka, gick upp på mitt rum igen och satte mig vid facebook snackade lite med Amanada och Patricia i min klass. Snackade med Frida och Robert på skype. Sen twittrade jag ''so tired, gonna sleep now #gnite and #Pray'' sen stängde jag ner datorn och la mig ner i sängen blundade och somnade snabbt...

______________________________________________________________________________________________________
Ingen skulle ju såklart inte skrivit om så ''personliga'' grejer på en uppsats, men det är bara för att ni ska få veta mer henne:)

RSS 2.0