Forever and Always - Del 10

När vi var klara gick vi mot harrods, det tog cirka 20 minuter att gå dit. När vi kom fram stod jag med öppen mun.

 

shit var stort det är! Sa jag.

- Ja, du ska se inuti. Sa min moster.

 

Sen traskade vi mot ingången.

______________________________________________________________________________________________________

 

Vi gick runt i affärerna, de olika våningarna och sen fikade vi.

 

- vi har inte vart på våning 7 än! Sa jag

- nej vi tar den efter fikat, tror du kommer gilla den mest. Sa Mia.

- Varför?

- Det är kläder!

- JIPPI! Men hur lång tid har jag på mig då?

- Den är kvart över 3 nu, så typ 3 timmar.

- Bra!

 

Efter fikat så gick vi mot trapporna och gick upp till våningen högst upp, nummer 7! när vi kom upp så var det en folksamling eller folk och folk bara tjejer men det sket jag i för jag såg klädaffären och började småspringa dit, när jag kom in tog jag massa snygga kläder som jag skulle prova.

 

Justin's perspektiv

(klockan 11.15)

- du ska vara på harrods klockan 12, för att äta. Sen ska du ha signering där halv 3. men ska vi gå i lite affärer först eller? Frågade kenny mig.

- Okej, ja det kan vi göra. Sa jag.

 

Vi började gå lite sen gick vi in i en affär. Kenny började gå före mig ut ur affären och sen såg jag han inte, jag tog av mig solglasögonen för att se ifall jag såg han då. Men det gjorde jag inte, sen hörde jag någon skrika ''OMB IT'S JUSTIN BIEBER!'' nej inte igen tänkte jag och började springa. Jag kollade bak och såg massa tjejer som sprang bakom mig, jag var ju snabbare än dom så jag hade försprång. Jag svängde snabbt in på en gata och sen såg jag att det var som en gränd jag sprang in där och lutade mig mot väggen och flåsade. Det var ganska jobbigt att springa. Sen hör jag att det är någon där, jag kollar och ser att det är en tjej. Hon kommer närmare och sen blir hennes ögon större och hon säger

 

- oh shit, you're jus...

 

sen hörde jag att tjejerna som hade jagat mig springer förbi så jag tar min hand för hennes mun och viskar tyst ''shh'' och kollade in i hennes ögon, vilken fin tjej tänkte jag. Jag hörde hur tjejerna försvann bort på gatan utanför. Jag bet mig i läppen som jag alltid gör när jag ser en snygg tjej automatiskt, hon här var något extra. Sen känner jag hur hennes mun rör sig under min hand.

 

- oh sorry, what did you say? Sa Jag och släppte handen från hennes mun.

- I was gonna say ''can you let med go'' but you did. Sa hon och log.

 

Vilket fint leende...

 

- haha yes, thanks for being quiet. Sa jag sen.

- well, did I've any choose?

- No haha, what's your name? Sa jag och halvlog, henne vill jag lära känna tänkte jag.

- Ida, and yup I know you're Justin...can I take a photo of us? sa hon blygt och kollade ner mot marken.

- Sure. sa han och log stort mot henne.

 

Hon tog upp sin kamera och jag ställde mig jämte henne, tog min arm runt henne och kollade på henne och log stort för hon var så vacker. Hon knäppte ett kort. Fan, jag måste till harrods! Jag kollade på klockan och såg att den var 20 i 12 men jag tänkte fråga om hennes nummer, det kan väl aldrig skada?

 

- well gotta go! Sa hon.

- Bu... sa Jag.

- Bye Justin! Sa hon.

 

Sen log hon mot mig och gick.

 

- but can't I get your number? Sa jag tyst för mig själv som en viskning.

 

Jag tänkte att jag kunde gå efter henne men när jag kom ut från stället så var hon borta, skit ödet ville väl inte att det skulle bli nått mellan oss...tänkte jag men nu måste jag till harrods! Jag gick över gatan och började gå mot harrods, det tog 20 minuter dit så jag var där precis i tid. När jag kom dit var Kenny där.

 

- ey man, where did you go? Frågade jag.

- I tought you were behind me... sa Kenny.

- Okey, well I need something too eat now.

 

Jag fick lite mat i ett rum på harrods och så åt jag, jag tänkte på den tjejen samtidigt. Vilka ögon, vilket leende... jag tror det var ''hon''. Aja skit i det nu, fokusera Justin tänkte jag för mig själv.

 

Klockan närmade sig halv 3 och jag skulle snart ha signering, personalen hade ordnat så att jag hade bord och stol som jag kunde sitta vid. Vi skulle vara på den högsta våningen, nummer 7. jag satt där och det var massa tjejer, lite snett till höger var det en klädes affär. Jag fick signera massa saker och det kändes som att kön aldrig skulle ta slut. Jag kollade lite snabbt på klockan, 3. Sen kom det fram en söt tjej, hon ville att jag skulle signera hennes tröja så jag gjorde det. Tiden gick och kön blev allt mindre men ändå var den stor. Jag kollade snabbt mot klädaffären och då såg jag tjejen!!! det var Ida! Ödet kanske ville nått ändå?

______________________________________________________________________________________________________

vad kommer han göra nu tror ni? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0