forever and Always - Del 28

Tåget till Göteborg skulle gå 12.21 och jag kände att jag började få lite brottom. Jag bad mamma köra mig och det kunde hon. Jag tog på mig min kappa och min svarta handväska och sen körde vi iväg mot stationen.
_________________________________________________________________________________________________________
När vi var framme hoppade jag ur bilen och tackade för att hon körde mig, sen sprang jag upp för trapporna och tog samtidigt upp min biljett. När jag var uppe kollade jag på klockan, om en minut kommer tåget. Precis i tid. Jag kollade på tunnlen och såg två runda ljus och började gå lite längre fram mot kanten. Ljusen blev större och större och snart såg man tåget komma ut ur tunnlen. Tåget saktade ner farten och snart öppnade dörrarna och jag klev på. Jag satte mig på en ledig plats och så rullade tåget iväg.
- några nya resande? hörde jag hur någon sa och kom närmare.
Jag stack ut huvudet lite och en äldre man kom mot mig. Han stannade vid några och tog deras biljetter sen började han gå igen.
- Här. Sa jag när han var vid mig och sträckte fram biljetten.
Han gjorde sånna hål som man gör på biljetter, gav tillbaka den till mig och gick vidare. Jag tog upp min Ipod och lyssnade på den medans jag satt och kollade runt på alla och tänkte.
Efter en timma var vi framme och jag la ner Ipoden i väskan och gick ut. Jag gick emot den stora byggnaden där pressbyrån, Burger king mm fanns. Jag tog  upp min iphone och letade efter Justins nummer. När jag väl hittade det tryckte jag på ''ring kontakt'', tog mobilen mot örat och hörde singnalerna.
- hey sweetheart.
- haha, hej Justin!
- jag hoppade nyss in i taxin..
- Jag kom nyss till Göteborg, säg till han att du ska till Göteborgs tågstation.
- Okej. Sa Justin och jag hörde svagt hur han sa det till taxi chaffören.
- Bra! när du har kommit fram så kom till burger king så kan vi äta, okej?
- Det blir toppen, ses snart.
- Hej då.
Jag tryckte på röd lur och gick mot Burger King och kollade efter ett bord, det fanns många att välja mellan men jag tog ett som var lite längre ifrån ingången. Jag gick dit och tog av mig kappan och hängde min väska på stolen brevid eftersom att det var ett fyra bord. Jag kände 2 händer på mina axlar, jag hoppade till lite lätt.
- Oj skrämde jag dig. Sa en välbekant röst.
- Ehm, ja lite. Sa jag och vände mig mot Justin.
Han log mot mig och vi gick till kassan för att beställa mat. När vi hade gjort det betalade vi, tog våra brickor och gick och satte oss vid bordet. Justin tog av sig sin jacka och hängde den bakom sig. Vi började äta på våran mat och snackade mellan tuggorna, ibland blev det pinsamma tystnader men då började jag snabbt äta igen.
Tåget hem skulle gå 15.21 och klockan var nu 10 över. Jag tog brickorna och slängde grejerna medans Justin satte på sig sin jacka igen. Jag gick tillbaka till bordet och kollade på Justin, vad snygg han är. Men vänta, han har klippt sig tror jag?
- Har du klippt dig?
- Haha ja, trodde du redan visste det men vad tycker du?
- haha, nej jag märkte det nyss.. Kort, snyggt och passade på dig.
- Tack!
Jag tog på mig min kappa och började knäppa knapparna sen tog jag min handväska och slängde upp den på axlarna. Vi började gå mot utgången och sen mot tågrälsarna.
- Jätte fin kappa förresten! Sa Justin till mig kollade på den och sen upp på mig och log.
- Tack så mycket. Sa jag och kände hur generad jag blev.
Den kappan är faktiskt ett av mina bästa köp, hittade den på rea också, halva priset så det blev bara bättre. Eftersom att det är en slutstation från Falkenberg så stod tåget redan där, vi hoppade på och Justin satte sig vid fönstret. Jag satte mig brevid han och efter någon minut började vi åka. Justin kollade ut genom fönstret och kollade på allt som fanns utanför.
Vi stannade första gången i Kungsbacka och ett gäng tjejer hoppade på. Konditören kom och jag lämnade fram både min och Justin's biljett. Den äldre kvinnan lämnade biljetterna och jag la ner dom i väskan. Jag kollade på dem fyra tjejorna och en utav dom som satt längst bort läste en tidning och dom 3 andra snackade lite. Jag kollade på Justin och han kollade på tjejerna, undra ifall han tycker någon utav dom är snygg..
- Åhh, Selena Gomez är så snygg, och jag bara älskar den klänningen. hörde jag en utav tjejerna säga, antagligen hon med tidningen.
Jag kollade fortfarande på Justin och han hoppade till lite när hon sa Selena Gomez eftersom att han inte fattade vad dom sa, det var ju på svenska. han kollade sen ut ur fönstret igen och log. Han började nog tänka på henne, vad gulligt. Jag kollade på en kille i 21 års åldern som låg/satt och sov några säten bort. Jag puttade lite på Justin och han titta frågande på mig, jag pekade på killen som låg och sov.
- Tänk så vaknar inte han när han ska hoppa av och missar sin station, haha. Sa jag och log.
- Det skulle ju vara otur för han. Sa Justin och skrattade.
- Det skulle väl det, och detta tåget går ju till och med till Danmark, han kanske vaknar upp i ett annat land..
- ojdå, väldigt otur för han då.
- Ja, stackarn..
Jag kollade i min väska och började rota lite. Yeees, jag hade med mig min tuschpenna. Sakta gick jag mot killen och tog bort korken från pennan, hoppas inte han vaknar. Försiktigt började jag måla mustasch på han, när jag nästan var klar ryckte han till lite men vaknade inte riktigt. Jag målade klart mustaschen och satte på locket och gick och satte mig igen.
- Du gör det ju inte lättare för honom. Sa Justin med ett uttryck som att han skulle börja gapflabba vilken sekund som helst.
Jag kollade på killen och kände att jag skulle började gapflabba jag med men som tur var stannade tåget och vi var framme i Falkenberg, snabbt sprang vi ut ur tåget. Men innan det hann jag se hur tjejerna kollade på Justin och insåg nog att det var Justin.
När vi kom ut ur tåget började jag flabba, Justin hängde på och vi bara stod där på stationen. Folk som gick förbi bara tittade på oss som vi var dumma i huvudet. Dock var det inga unga så dom kände inte igen Justin. Efter en stund lugnade vi ner oss.
- Jag fattar inte att du gjorde det! Sa Justin.
- Haha, inte jag heller egentligen. Men man får väl ta chansen när den finns. Sa Jag och blinkade mot han.
Han små skrattade bara lite sen gick vi ner mot vägen och där stod mamma med bilen som planerat. Mamma gick ut ur bilen och gick fram till oss.
- Trevligt att träffas. Lotta. Sa mamma och sträckte fram handen.
Jag gav henne bara en blängande blick.
- Detsamma. Justin. Sa Justin och skakade mammas hand.
Jag tog Justin's ''stora'' lilla rullväska och slängde den in den i bagaget. Sen hoppade vi in i bilen och körde mot Grand hotell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0