forever and Always - Del 29

Jag tog Justin's ''stora'' lilla rullväska och slängde den in den i bagaget. Sen hoppade vi in i bilen och körde mot Grand hotell.
_________________________________________________________________________________________________________
Grand hotel låg precis utanför stan, ganska nära Frida som också bor precis utanför stan. Det tog bara 5 minuter sen var vi framme.
- Stanna här, jag ska bara hjälpa honom. Sa jag till mamma.
Jag och Justin som satt i baksätet hoppade ut ur bilen. Jag tog ut hans väska och räckte honom den, han tog emot den och så gick vi till ingången. När vi kom in gick jag till receptionen och Justin stod lite längre bak.
- Jag har bokat ett rum, på Ida Johansson.
- Ja, vänta lite. Sa kvinnan i runt 30 års åldern.
Hon gjorde några klick på datan och sen gav hon mig ett kort med nummer 18 på. Jag tackade och gick sen tillbaka till Justin och gav honom det.
- Var utanför hotellet klockan 6, det är om.. Sa jag och kollade på min mobil.
- Det är om en och en halv timme. Så kan vi bowla? La jag sen till.
- Jaha, vad kul. Javisst, ses då. Sa Justin och log.
Sen delade vi på oss, jag gick ut till mamma och han gick upp. När jag kom hem gick jag upp på mitt rum och satte mig vid datan. kollade runt lite. Men sen kände jag mig klar och då var det 45 minuter tills jag skulle gå. Vad ska jag göra? Tänkte jag samtidigt som jag kollade runt i rummet för att hitta något kul. Jag slutade vända på huvudet tills jag såg min gitarr. Jag tog upp gitarren, satte mig i sängen och började spela lite.
Jag kollade på väckarklockan lite då och då så att jag inte skulle komma försent. När klockan var 20 i bestämde jag mig för att gå. Jag satte tillbaka gitarren där den brukar stå, lite halvt bakom en fåtölj jag har på rummet. Sen gick jag till byrå, tog min Beyonce perfym Heat och drog på mig några sprut. Sen gick jag ner slängde på mig min kappa och skorna samtidigt som jag ropade till mamma.
- Jag går nu, hej då.
- okej, hej då. Ropade mamma lätt tillbaks när hon satt i TV rummet.
Jag kollade en extra gång i min väska så att jag hade med mig min plånbok, det var den. Jag tog väskan och började sen gå. Efter en kvarts traskande var jag utanför vid hotellet, likaså Justin.
Justin's Perspektiv
Jag gick ner för hotell trapporna och såg hur Ida kom gåendes på vägen nedanför hotellet. Lite snabbt kollade jag till vänster om henne där då låg en å och en bro som hon hade gått över.
- Hej Justin!
- Hej Ida. Sa jag och kramade om henne, gud vad gott hon luktade.
- Går du genom den skogen när du ska hit? Frågade jag och kollade på andra sidan bron där det låg en skog som jag sett från fönstret, ganska stor faktiskt.
- Tyvärr, ja. Sa hon och så lite rädd ut.
- Haha, stackarn.
Sen började vi gå och Ida berätta om några små grejer som vi gick förbi. Sen började jag tänka på tjejerna som var i tåget, vilken blick dom hade gett mig precis innan jag och Ida gick ut. Och dom snackade om Selena, fast jag fattade ju bara Selena eftersom att dom sa det på svenska.
- Vad var det tjejerna på tåget sa om Selena?
Ida's Perspektiv
Jag visste att den frågan skulle komma. Men det borde jag ju fattat. Hade jag vart i ett land där jag inte fattade vad dom snackade om och dom nämnde något om min kända pojkvän så hade jag också frågat vad dom sa.
- Dom sa att hon var snygg och att hon hade en väldigt snygg klänning.
- jaha.
Justin skrattade lite och sen började han le sådär som han hade gjort på tåget. Kärlek... Var det ända jag tänkte. Jag kollade runt lite och märkte att vi snart var framme. Vi gick förbi ett hörn och där var bowlinghallen. När vi kom in i bowling hallen tog vi av oss våra jackor och skor, jag tog med mig min handväska för säkerhetens skull. Vi gick till hyllorna med dom röd blåa bowling skorna.
- Ska du ha bowling skor? Jag kör utan, det går bättre för mig då. Sa jag och blinkade.
- Haha okej, men jag ska nog inte heller ha, inte min stil liksom.
- Haha, så ful Justin! Sa jag och puttade till honom lätt.
Sen gick vi in och där var musiken igång och för att vara Lördag så var det jätte lite folk, trodde inte ens att det skulle vara säkert att vi skulle få en bana. Ingen märkte att det var Justin för han hade huvtröja på sig - inte till början iallafall... Men jag gick till disken och betalade och sånt. Sen gick jag och Justin ner och valde klot. Jag bara tog ett klot för jag vet ju inte så mycket om bowling, snyggt var det iallafall, blått och lite så. Justin gick lite längre så jag gick till banan, nummer 2. Jag skrev in våra namn eller våra och våra, jag skrev ''SuperIda'' och ''JustinMonkey''. Efter en stund kom Justin och la sitt klot på ställningen och sen gick och han och lutade sig lätt med handen på stolen som jag satt på och kollade på skärmen.
- Haha, det där stämmer ju inte! Sa Justin och skrattade.
- Jo det gör det! Annars hade jag inte skrivit det lilla du.
- Jo det hade du säkert gjort, eftersom att du gör det nu.
- Men vi säger såhär, den som förlorar bjuder på mat, aight?
- Deal.
Aha, då får man bjuda på mat ikväll. Asså jag suger verkligen på bowling, inte min grej. Vet inte varför jag gjorde det där vadet. Dumt egentligen. Men aja, jag kan ju försöka. Never say never right? hahaha. så ful jag är tänkte jag för mig själv. Justin började och han han slog en spärr.
- Jag kommer verkligen förlora. Sa jag tyst för mig själv och tog mitt klot och kastade iväg det.
Jag vände mig om för att vara berädd på när klotet skulle komma.
- Ojdå, hörde jag Justin säga.
Jag vände mig om och såg att jag hade slått ner att käglor.
- yes! Sa jag och sprang fram och kramade Justin.
- Vem är det som ska vara super nu igen? Viska de jag i Justin's öra.
Men jag var själv mycket väl medveten om att detta inte skulle upprepas. Justin skrattade bara.
Jag hade rätt, det hände inte flera gånger, några spärr här och där fick jag väl.
- Sista för dig nu Ida. Sa Justin och kollade stolt eftersom att det redan var klart att han hade vunnit.
Jag kollade upp i taket och sa tyst för mig själv ''Snälla låt mig få strike på den sista, snälla.'' Sen kastade jag iväg klotet, Jag såg hur det rullade fram och det gick stadigt fram i en rak linje. Den slog emot käglorna, och en för en föll alla ner tills det kom till den sista då stod den och vinglade lite. ''snälla?'' Sa jag en gång till för mig själv och den föll.
_________________________________________________________________________________________________________
Bowling? Är det något mellan Selena och Justin? Ida tror det iallafall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0